top of page

ON DORMIR I ACTIVITATS

RADIKAL SHARK

10000022109311150440237.jpg

El Radikal Shark és una autèntica revolució en el món nàutic, capaç d'assolir velocitats vertiginoses sobre l'aigua de fins a 80 km per hora. Submergint-te en les aigües que envolten les Illes Medes i la Reserva Marina, Radikal Shark t'aporta una experiència única a Catalunya, ja que només la trobaràs a L'Estartit!

HOTEL FLAMINGO

Hotel acollidor i de caire familiar.

Situat en el centre de L'Estartit al costat del parc natural de Montgrí - illes Medes a uns 300 metres de la platja, en un entorn privilegiat per practicar tot tipus d'esports, tals com submarinisme, kite surf, golf, escalada esportiva, cicloturisme i molts més.

foto hotel.jpg

APARTAMENTS MONTSERRAT

Restaurant Montserrat.jpg

Els apartaments Montserrat estan ubicats davant del port de L'Estartit i al costat del carrer Santa Anna, zona comercial. Els apartaments disposen de cuina totalment equipada, dos banys, un menjador - sala d'estar molt àmplis, una habitació de matrimoni amb el seu pròpi bany, una habitació doble i una habitació  amb llitera.

Des de la terrassa tenim una vista espectacular de les illes medes i de la platja gran de L'Estartit.

APARTAMENTS ALGA

Els apartaments Alga formen part de l'Hotel Flamingo, on disposen de totes les comoditats i serveis de l'hotel amb la única diferència d'estar en un apartament acollidor i comfortable.

Els apartaments donen a la part del jardí i la piscina de l'hotel.
Consten de dos habitacions dobles i un sofà llit, un menjador,una cuina àmplia i un bany.

apartamentslaga.jpg

HORARI D'OBERTURA
 

Dilluns - Dissabte: 9:30h - 1:00h
Diumenge: 9:30h - 0:00h

bottom of page