top of page

HISTÒRIA

El nostre estimat Montserrat.

Saps que el local ja era un restaurant de L’Estartit als anys 20, concretament sota el nom de Fonda Massaguer? I que no va convertir-se en Fonda Montserrat fins al 1939? I, que des de l’any 1950 el regenta la nostra família?
El Montserrat era un local concorregut durant el segle passat pels amants de les retrobades i d’anar a fer un vi, i aquest es va anar ampliant poc a poc, a mesura que les èpoques i les necessitats dels nostres preuats clients canviaven: es va afegir sala de ball, zona de cafè, sumat a la part de la taverna de tota la vida.
I tot, mirant sempre al mar.

Ara segueix sent un gran espai de trobada, de migdies al bar, de tardes a la terrassa i de nits de sopars a la zona restaurant.
Actualment,  el Montserrat i L’Estartit segueixen sent casa nostra i esperem que tu, quan ens visites, també t’hi puguis sentir com a casa.

L'EQUIP

Al Restaurant Montserrat som una gran família que ens estimem, sempre estem junts i, sobretot, de bon rotllo. Però el més important és que ens ajudem els uns als altres per oferir-te el millor, i que així puguis gaudir d’un entorn i una cuina magnífica que t’aporti una experiència inoblidable en un restaurant amb més de 80 anys d’història.

HORARI D'OBERTURA
 

Dilluns - Dissabte: 9:30h - 1:00h
Diumenge: 9:30h - 0:00h

bottom of page